Acceptar INFORMACIÓ IMPORTANT SOBRE COOKIES. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, considerem que accepta la seva instal·lació i ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí.
Smart Train Day
18 de novembre de 2015

Informació

FGC aposta per la innovació

La voluntat de FGC d'apostar per la innovació i l'aplicació de les TIC als serveis que ofereix als seus usuaris està estretament lligada a la realitat d'avui dia que està impulsant un conjunt d'idees en el marc de les Smart Cities.

FGC sobre les mateixes bases, mitjançant la seva activitat principal que és la mobilitat i aplicant la tecnologia i la innovació, vol contribuir a la millora de l'eficiència i la sostenibilitat del territori i de la societat de la qual forma part, mitjançant una sèrie d'actuacions a les àrees temàtiques al voltant de les quals FGC ha estructurat les seves iniciatives. Aquestes àrees són: Medi ambient i energia, mobilitat, smart people, seguretat i emergència i, gobernança i economia.

En un moment com l'actual, ha de ser un repte seguir treballant en projectes que implementin tecnologies de la informació com a eines de desenvolupament del sistema de transport. També cal posar en relleu l'interès que les empreses operadores de transport defineixin un projecte global que contribueixi a la sostenibilitat ambiental i econòmica del país.

Nous valors més sostenibles

Avui s'estan impulsant nous valors i idees com l'eficiència energètica, la sostenibilitat ambiental, la innovació, la tecnologia de la informació i la participació ciutadana. Tots aquest elements, que en principi podrien semblar inconnexos entres si, estan influint en la manera d'actuar de la societat.

Des de fa anys, les empreses estan interioritzant aquests conceptes i desenvolupant projectes per convertir-se en organitzacions més intel·ligents i sostenibles. Aquesta jornada vol ajudar a compartir informació i aconseguir que les empreses puguin assolir els objectius en aquests àmbits més fàcilment.

Organitzat per

 

 

 

Patrocinat per